Neuron English

Posted On 21 Oct 2014
By :
Comment: Off
Neuron English Romania este un program educațional care propune o abordare inovativă de învățare a limbii engleze. Premiza de la care plecăm, transformată în viziunea noastră, este aceea că oricine poate învăța și vorbi limba engleză ca un nativ.  De aceea ne dorim ca in urmatoriii 10 ani sa devenim cel mai important partener in invatarea limbii engleze pentru copii, tineri și adulți la nivel național, cu o prezență de cel puțin 20 de centre în România și un minim de 10.000 de studenți.

Misiunea noastră este să oferim cât mai multor copii și tineri din România, oportunitatea de a învăța și exersa engleza ca în mediu nativ, prin expunerea la experiențe de învățare similare cu cele ale unui nativ vorbitor de limba engleză.

Cu sprijinul produselor inovative FastForWord și Reading AssistantNeuron English Romania oferă un pachet educațional tip blended learning ce contine o serie de exercitii de tip Brain Fitness, mai precis exercitii de gandire ce pun in functiune aptitudinile si competentele copiilor, fiind cu predilectie concepute pentru a îmbunătăti lectura si pentru a produce un limbaj fluent. Aceste exercitii ajuta copiii in vederea dezvoltarii atentiei, memoriei precum si a competențelor de prelucrare a datelor. Produsele Fast ForWord și Reading Assistant sprijina curriculum existent, nu-l înlocuiesc. Atunci când elevii proceseaza informatiile mult mai eficient, orice altă strategie de instruire funcționează mult mai bine.

Rezultatele din centrele care folosesc produsele FastForWord și Reading Assistant sunt spectaculoase: prin sistemul clasic de invatare a unei limbi straine, elevii pot obține o imbunatatire in ceea ce priveste abilitatile de citire intr-un interval de la unu-la doi ani, insa folosind produsele Fast ForWord și Reading Assistant acestia pot obtine rezultate mai rapide în citire în 6 luni!

Pachetul educational al Neuron English include următoarele elemente:

– 5 sesiuni on-line de lucru saptamanale cu produsele FastForWord, cu o durata recomandata de 30 de minute fiecare

– 3 sesiuni on-line de lucru săptămânale cu produsele Reading Assistant, cu o durată recomandata de 30 de minute fiecare (optional)

– O sesiune de lucru saptamanala de 1,5 ore cu instructorii nostri pentru a corecta greselile identificate , a introduce si explica noile concepte si a conversa pe marginea subiectelor propuse spre studiu

– Rapoarte de progres lunare privind evolutia abilitatilor copilului

– Consultatii cu instructorii si consultantii nostri minim o data pe luna

 

Ce castigati daca urmați si ce pierdeti daca nu urmați programul Neuron English

Ce castigati daca lucrati cu produsele noastre

-Vă jucați și vă distrați de o manieră structurată, construindu-vă creierul pentru învățare și asimilând cele mai importante noțiuni de fonetică, vocabular și gramatică

– Vă crește stima de sine si  increderea in capacitatea de a invata limba engleza

– Aveți flexibilitate si independență in studiul limbii engleze, stabilindu-vă singuri ritmul de învățare

– Vă îmbunătățiți abilitățile de a urma instrucțiunile în limba engleză

– Vă dezvoltați atenția, memoria, capacitatea de procesare a informației și de secvenționalizare

Ce pierdeti daca nu lucrati cu produsele noastre

– Nu veți stii cum învață limba engleză un bebeluș nativ

– Nu va veti putea identifica exact noțiunile de trebuiesc asimilate sau consolidate

– Nu veți știi cu exactitate câte cuvinte corecte citiți pe minut și cum să obțineți rezultate mai bune în citire

– Nu veți primi rapoarte periodice despre progresele realizate și sugestii despre cum să învățați mai eficient

– Nu veți beneficia de un asistent personal la citire, care să vă ghideze pas cu pas în lecturarea cărților în limba engleză

About the Author