Kikus – Cursuri germana pentru copii

Posted On 21 Oct 2014
By :
Comment: Off

Asociatia “Engleza pentru copii”, membră , promoveaza invatarea limbilor de circulatie internationala de catre copiii de la 3 luni la 18 ani.

Crezul nostru este ca un copil, cu cat este mai mic, cu atat mai usor isi poate insusi una sau mai multe limbi simultan, la nivel de limba materna. Conditia este introducerea sa intr-un mediu in care limba de comunicare este limba respectiva, fie ea engleza, germana sau alta limba.

Pentru a avea cele mai bune rezultate, aplicam cele mai bune metode de predare, verificate in practica si utilizate in intreaga lume pentru predarea limbilor respective.

Astfel limba germana se preda conform metodei KIKUS pentru copii de la 3 la 10 ani.

Ambele metode se bazeaza pe imersia copiilor in mediul limbii respective prin activitati specifice varstei si utilizand materiale de curs special concepute.

Deviza noastra este: „limba straina serioasa se invata in joaca”. Intr-adevar s-a constatat ca o limba cat de grea se poate insusi astfel incat copilul s-o perceapa ca pe o activitate placuta, in care se simte confortabil.

Rezultatele remarcabile si aprecierea parintilor si cursantilor nostri dovedesc eficacitatea, dar si atractivitatea metodelor noastre de predare a limbilor straine.

About the Author