Helen Doron

Posted On 21 Oct 2014
By :
Comment: Off

Bine ati venit pe site-ul

centrului educational Helen Doron Constanta – limba engleza pentru copii.

Ne bucura interesul dumneavoastra pentru aceasta metoda unica de predare a limbii engleze pentru copii!

Va invitam sa descoperiti aici de ce suntem unici!

Helen Doron este un grup educational prezent la nivel international in peste 30 de tari si din 2008 si in Romania. La nivel national exista acum (Ianuarie 2014) 21 centre educationale Helen Doron. Cel din Constanta si-a inceput activitatea pe data de 7 Noiembrie 2009 si functioneaza la adresa: Str. Horia Agarici, nr. 5, etaj 1. .

De ce suntem unici:

Fiindca specialitatea noastra este predarea limbii engleze catre copii.

Cursurile noastre au la baza o metoda care adapteaza continutul predat pentru fiecare varsta in parte si pentru fiecare nivel de cunoastere a limbii engleze de la bebelusi pana la 18 ani.

Activitatea noastra se bazeaza pe o experienta de peste 27 de ani de lucru cu copii din intreaga lume. Acest parcurs a cizelat metoda Helen Doron si i-a dovedit rezultatele.

 Ce face diferenta?

Helen Doron Early English este specialistul limbii engleze pentru copii deoarece  pune accent pe abilitatile dobandite de copil cu ajutorul metodei sale.

Limba engleza vorbita:

Principalul castig al copilului care invata in centrul nostru este limba engleza vorbita, pe care o exerseaza inca din primele ore de curs.

Copiii lucreaza cu materiale de ultima generatie, audio, scrise si video, special alese si puse in forma pentru fiecare nivel de varsta si de pregatire. Aceste materiale permitcontactul cu limba engleza zi de zi, nu numai in timpul orelor de curs, deoarece ele sunt folosite si acasa.

Centru educational Helen Doron Constanta – Engleza pentru copii dispune de dotari moderne in salile de clasa, care permit desfasurarea in conditii optime a activitatilor cu copiii.

Parinti informati si profesori competenti:

Parintii sunt informati in permanenta despre continutul lectiilor si sunt invitati sa participe la o lectie deschisa la finalul fiecarui modul de curs.

Helen Doron – engleza pentru copii ofera un mediu educational  placut si relaxat; copiii se bucura de beneficiile „imersiei” in limba, prin materialele folosite si prin modul in care sunt abordati de profesori. Profesorii Helen Doron dobandesc aceasta calitate in urma unei pregatiri temeinice si continue pe tot parcursul carierei. Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati sectiunea profesori.

Citire si scriere in limba engleza:

Cunostintele de engleza vorbita se completeaza cu sedinte de fonetica, citire si scriereincepand cu clasa a I-a, dupa ce copilul a invatat sa scrie si sa citeasca in limba romana. Acestea sunt insusite cu mult mai multa usurinta datorita materialelor de curs pe care le punem la dispozitie.

Consolidare acasa, consolidare in vacanta:

Cunostintele dobandite in cursul anului scolar sunt consolidate cu ajutorul cursurilor de vara, a site-ului www.kangiclub.com, cu jocuri interactive in limba engleza si a contactului direct si constant cu voluntari internationali vorbitori de limba engleza.

Testari nationale si internationale:

Conostintele dobandite sunt testate intern la finalul fiecarui modul de curs iar rezultatele sunt transmise in mod personalizat fiecarui parinte alaturi de recomandarile profesorului.

La finalul fiecarui curs, indiferent de varsta, copiii primesc diplome Helen Doron care atesta completarea cu succes a unei etape de invatare a limbii engleze.

Centrul educational Constanta este centru de test pentru concursul „Evaluare in educatie” dar si  Centru de pregatire Cambridge.

 

About the Author