Gradinita si After School Gamex

Posted On 21 Oct 2014
By :
Comment: Off
 • Infiintare si acreditare

  Infiintare si acreditare

  Gradinita Gamex a fost infiintata in 1998 in Constanta, si functioneaza avand toate autorizatiile si acreditarile necesare. De la an la an am evoluat fara oprire, atat in ceea ce priveste baza materiala, cat si in privinta procesului instructiv-educativ. Am luat nastere din dorinta de a oferi copiilor o alternativa creativa si placuta pentru perioada prescolara. Dispunem de Acreditare a Ministerului Educatiei Nationale M.E.N. 2013.

 • Despre noi

  Despre noi

  Gradinita noastra creeaza ambientul de colaborare, disponibilitate, calm si buna dispozitie pentru toti copii care sunt educati aici si pregatiti pentru viitor. Varsta copiilor care se inscriu in gradinita este de 2-6 ani, iar numarul de copii din fiecare grupa este de 10-15 copii.

 • Baza materiala

  Baza materiala

  Gradinita noastra isi desfasoara activitatea intr-o vila cu doua etaje in centrul orasului Constanta, fiecare nivel al cladirii avand o destinatie clara. Dispunem de sali de curs moderne, amenajate intr-un mod placut copiilor si dotate cu mobilier adecvat, calculatoare, imprimante, aparatura audio-video, jocuri si jucarii.  Gradinita are  o curte interioara ferita de poluarea si zgomotul orasului. Transportul copiilor este asigurat cu cele 2 microbuze proprii.

About the Author