Gradinita si After School Castelul Prichindeilor

Posted On 21 Oct 2014
By :
Comment: Off

Gradinita Castelul Prichindeilor situata pe strada Cuza Voda numarul 27 proiectata special pentru desfasurarea activitatilor, respectand conditiile optime de stimulare a dezvoltarii copilului. Salile de grupa sunt mari, luminoase incurajand miscarea si exploatarea, permit colaborarea si interactiunea dintre copii.
Echipa de cadre didactice este formata din cadre tinere, calificate si cu experienta in domeniu, pentru a oferi copiilor dumneavoastra o educatie de calitate ce se bazeaza pe metode moderne si baza materiala in conformitate.
Colectivul este completat cu asistenta medicala, personal auxiliar, prezenti in fiecare moment pentru siguranta si confortul copiilor dumneavoastra.

Activităţile instructiv-educative în instituția noastră, au loc pe fondul unui obiectiv fundamental: îngrijirea atentă a fiecărui copil, preocuparea pentru adoptarea unui regim de viaţă sănătos, pentru menţinerea unei dispoziţii şi a unui tonus pozitiv, pentru echilibru şi dezvoltare armonioasă de la cea mai mică vârstă.
Locaţia dispune de 4 săli de clasă , amenajate şi dotate la un înalt standard de calitate, în conformitate cu normele impuse de autorităţile desemnate de stat pentru autorizarea şi avizarea instituţiei de invăţământ preşcolar, dormitor separat, cabinet medical, un grup sanitar pentru adulţi, 6 grupuri sanitare pentru copii, bucătărie, 2 sali de mese şi spatiu de joaca interior .

Educaţia organizată în cadrul instituției „Castelul Prichindeilor” ţinteşte către: realizarea permanentă a unor provocări intelectuale care să dezvolte potenţialul academic şi social al fiecărui copil; depistarea şi încurajarea aptitudinilor de la cele mai mici vârste şi familiarizarea copiilor cu mijloace moderne de informare; dezvoltarea armonioasă a copiilor pe fondul unei atente supravegheri a stării de sănătate, tonusului şi nutriţiei adecvate.
• Cunoaşterea mediului
• Limbă şi comunicare
• Matematică
• Educaţie pentru societate
• Limba Engleză intensiv (zilnic)
• Domeniul Estetico Creativ
Toate aceste activitati sunt incluse in taxa de inscriere.

Bucatarie proprie
Meniul sanatos, delicios si diversificat pentru a creste copii sanatosi, voiosi si voinici. Va asiguram ca alimentele folosite sunt proaspete si variate toata manacrea este bio. Meniul este alcatui din 4 mese/gustari. Tinand seama de varsta copiilor, de necesarul caloric zilnic, greutatea corporala, meniul va fi elaborat saptamanal respectand piramida alimentara, impreuna cu medicul pediatru al gradinitei. Desertul va consta doar in prajituri de casa dupa retete consacrate, cu un continut redus de zahar si calorii (de exemplu prajituri pe baza de fructe).

About the Author