Gradinita Hello Teddy Constanta

Posted On 21 Oct 2014
By :
Comment: Off

Gradinita “Hello Teddy” se deosebeste de orice alt program educativ prin atentia pe care o acorda viitorului copilului dumneavoastra.

Cu un personal experimentat si o programa inovatoare, noi oferim copilului o aventura educationala de neegalat.

Copilul dumneavoastra va descoperi ca învatarea este amuzanta, construind în acelasi timp relatii solide cu ceilalti copii si cu educatorii – partenerii dvs. în educatia copilului.

Cercetarile psihopedagogice arata ca primii ani de viata reprezinta fundamentul dezvoltarii ulterioare a copilului. In aceasta perioada definitorie a dezvoltarii, este absolut necesar sa-l indrumam cu dragoste si intelegere, pentru a pune baze solide increderii de sine. Mediul construit cu grija, metodele educationale speciale ii indeamna pe copii sa exploreze, le stimuleaza gandirea creativa si le dezvolta dragostea pentru invatare pe tot parcursul vietii.

Gradinita Hello Teddy porneste de la convingerea ca investitia in copiii nostri inseamna investitia in viitorul nostru. Avem o responsabilitate imensa pentru fiecare copil care a fost adus in viaţa noastra, de aceea ei merita tot ce-i mai bun.

Pentru fiecare copil care intra pe usile noastre avem un singur scop: sa-i facem copilaria o experienta minunata si bogata.

• Programele noastre sunt concepute pe grupe de varsta, iar programul educational urmareste curriculum national si se desfasoara pe arii de interes:

Lumea cartilor“ – colt amenajat special pentru lectura.

Joc de rol“ – copiii invata despre activitati din viata de zi cu zi: bucatarie, teatru, profesii.

Zona de arta” – modelaj, desen, pictura, origami.

Stiinta” – familiarizarea cu notiuni matematice, invata despre culori, marimi, forme, puzzle, etc.

Zona  dezvoltarii fizice”: saltele si corpuri moi unde copiii sar, se rostogolesc, se tarasc, se catara.

• Copiii sunt consultati in fiecare dimineata de catre medicul centrului nostru, in cabinetul medical.

• Gradinita detine o camera de izolare pentru copiii carora li se depisteaza semne de boala la controlul medical efectuat dimineata, la sosire, pentru a evita contactul cu ceilalti copii sanatosi. Copilul va fi urmarit in cursul zilei respective de catre medic si asistenta, iar seara se va lua decizia potrivita impreuna cu parintii.

• Vor fi indeaproape supravegheati din punct de vedere medical de catre asistent medical pediatru.

• Alimentele sunt preparate intr-un restaurant specializat -catering-, cu meniu diversificat ce respecta necesitatile nutritionale specifice fiecarei grupe de varsta. Parintii sunt informati asupra meniului zilnic la inceputul fiecarei saptamani.

• Folosim carne de vita, carne de curcan, carne de pui, ficat de pui.

• Se folosesc in principal fructe si legume proaspete, specifice sezonului.

Pentru ca stim ca parinţii sunt persoanele cele mai importante din viata copilului, ne straduim sa construim relaţii temeinice cu familiile care ne-au ales ca parteneri in educarea copilului. Pentru noi, comunicarea cu parintii este esentiala si de aceea vom face tot posibilul sa impartasim cat mai multe din lucrurile traite de copil cat timp se afla in grija noastra. Fiecare copil va beneficia de un plan personal de ingrijire (program zilnic, orientari nutritionale, cerinte specifice).

About the Author