Clever Children

Posted On 21 Oct 2014
By :
Comment: Off

Povestea noastra… 

In Martie 2008 am lansat un nou departament in cadrul companiei de training si consultanta CLEVER Business Solutions care avea drept scop principal sa ofere copiilor si tinerilor din Romania programe de training special concepute pentru nevoile lor. Primul curs creat si implementat in regim deschis se numea atunci“Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER”, iar astazi copiii vin in continuare la acelasi curs, dar care are o alta denumire: “Lectii de maniere elegante pentru copii”.

De atunci si pana acum portofoliul de cursuri pentru copii s-a imbogatit treptat cu programe de training de scurta durata, precum “ ,Public Speaking Superstar®“,MBA-ul copiilor CLEVER®”“STIE TOT”“NLP Training for Successful Kids®”,“Best IT Training for Kids” si “Let’s play GO”. Cursurile au fost create ca urmare a solicitarilor parintilor, dar si a copiilor care nu vroiau sa se desparta de trainerii cu care au trait experiente diferite fata de cele de zi cu zi de la scolile unde sunt elevi.

Treptat s-au alaturat echipei noastre specialisti in psihologia copilului, traineri cu experienta si alti oameni valorosi care s-au implicat in dezvoltarea programelor de training CLEVER children® si a Departamentului de Training pentru Copii.

Pasiunea pentru training, experienta in organizarea cursurilor si dorinta de crea cele mai bune programe de training pentru copii au fost cateva dintre atuurile noastre.

A urmat franciza… Ne sunau parintii sa ne felicite pentru initiativa si in acelasi timp sa-si exprime regretul pentru faptul ca astfel de cursuri nu se organizeaza si in orasul lor… Ne sunau antreprenori sau reprezentanti ai companiilor care doreau sa ni se alature pentru a organiza aceleasi cursuri si pe plan local… Si asa s-a nascutfranciza CLEVER children® – Kids and Teens Training creata cu ajutorul consultantilor de la firma IMO Grup specilizata in francizarea business-urilor de succes. In doar cateva luni de la lansare, am acreditat 6 centre in Ploiesti, Bucuresti, Pitesti, Cluj, Craiova si urmeaza Iasi… si tot asa…

Cursurile CLEVER children se adreseaza copiilor de gradinita, scoli generale si tinerilor de liceu. Trainingurile respecta aceeasi structura de curs, insa sunt adaptate in functie de varstele copiilor. Parintii care isi inscriu copiii la cursurile noastre inteleg cat de importanta este pregatirea extrascolara a copiilor pentru dezvoltarea lor personala, pentru a deveni tineri echilibrati si pentru a avea succes personal si profesional in viitorul nu foarte indepartat.

CLEVER children cuprinde 10 cursuri de scurta durata care au intre patru si opt lectii desfasurate sambata sau in timpul saptamanii, pe tot parcursul anului scolar si in timpul vacantei de vara. La finalul fiecarui curs, copiii vor primi diploma cu filigran CLEVER children aferenta programului finalizat. Cursurile CLEVER children nu implica vreun examen, sunt programe de evaluare continua.

Odata cu inscriera in cadrul fiecarui program CLEVER children, copiii vor primi la prima lectie caietul de curs si foaia matricola cu un numar unic de inregistrare pe plan national in reteaua de centre acreditate CLEVER children. La finalul fiecarui program de instruire, copiii care au minim 75% prezenta la curs si care vor realiza un scurt proiect educativ specific fiecarui curs vor primi diploma cu filigran CLEVER children care completeaza portofoliul educational al elevului. Diploma va fi insotita de foaia matricola care confirma participarea copilului in cadrul programului organizat de CLEVER children.

 

About the Author