Catering la oala

Posted On 21 Oct 2014
By :
Comment: Off

“Catering la oala” este un concept nou in Romania de mancare gatita la oala cu livrare la domiciliu.

Oferim o gama variata de peste 100 de feluri de mancare traditional romanesca si specialitati internationale in variantele de 4,6, 8 si 16 portii la preturi fara concurenta care va vor transforma in cei mai fericiti clienti ai nostri.  Comanzi usor si rapid la telefon oriunde ai fi cu livrare gratuita la domiciliu !

Poti chiar tine post sau o dieta. Oala cu mancare este gatita special pentru tine cu ingrediente naturale, fara conservanti  pe gustul tau, mai putin sarat, mai picant sau fara anumite ingrediente.

Pentru un pret suplimentar putem gati si cu produse BIO de la producatori autorizati.

Cui se adreseaza?

“Catering  la oala” se adreseaza persoanelor (familiilor) cu un program foarte incarcat, care nu au timp sa gateasca, gradinite, scoli cu program ‘after hours’, pentru un pranz cald la birou, diferite ocazii festive.

Ce va oferim?

TIMP LIBER pentru doamne si domnisoare, mame si bunici, care isi doresc sa petreaca mai mult timp alaturi de copii, soti si prieteni, pentru cei care stau la birou de dimineata pana dupa amiaza tarziu, pentru cei care doresc sa gaseasca pe masa o mancare gustoasa pentru familie.

Cum functioneaza?

Alegi preparatele printr-un simplu telefon de oriunde ai fi si primesti mancarea a doua zi, la ora aleasa de tine in intervalul orar  08.00 – 20.00 la adresa dorita.Comenzile se fac cu doua ore inainte de a fi livrate.  Aprovizionarea se face in urma comenzilor. Cumparam ingrediente naturale proaspete si fara conservanti, astfel incat produsul sa fie gustos. Nu folosim legume sau carnuri congelate. Ciorbele contin bors natural din tarate de grau de cea mai buna calitate.

About the Author