Atelierul Strumfilor

Posted On 21 Oct 2014
By :
Comment: Off

Din dragoste pentru copiii noștri, din dorința de a petrece cat mai mult timp alături de ei, a aparut ideea unui atelier de creație.

Aici, alături de cei mici, valorificăm timpul pe care îl petrecem împreună cu foarte multă creativitate și dragoste față de tot ce ne înconjoară. 

Atelierul Strumfilor a apărut din dorința de a oferi copiilor posibilitatea de a confecționa singuri diverse obiecte pentru camera lor, propriile tricouri, sau poate un cadou pentru o persoana dragă! 

Prelucrarea cu răbdare şi pricepere a unor materiale diverse contribuie la formarea aptitudinilor şi deprinderilor creativ-aplicative şi estetice. Utilizarea diferitelor tehnici de lucru cultivă copiilor simţul estetic, şi-i educa în spirit ecologic. Aceştia transformă simple obicte sau materiale în adevărate opere de artă implicând o multitudine de procese atât psihice şi fizice cât şi de relaţionare. 

Atelierul Strumfilor pune la dispozitia copiilor toate materialele de care au nevoie in realizarea diferitelor obiecte sau decoratiuni. Obiectivul primordial este sa respectam domeniile de interes ale copiilor si prin puterea exemplului sa isi doreasca sa isi realizeze propriile decoratiuni. 

Educarea gustului artistic, a sensibilităţii estetice a copiilor contribuie la formarea unei personalităţi echilibrate, care va cultiva relaţii bazate pe sentimente umane, pe principii de etică, estetică şi echitate. 

Atelierul Ștrumfilor s-a deschis din dorința de a oferi copiilor un univers în care timp de 90 de minute ei își pot confecționa singuri jucării, pot personaliza obiecte din sticlă și porțelan, pot realiza un cadou unicat folosind tehnica servețelului. Aceste tehnici sunt ușoare, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor! 

Atelierul Ștrumfilor asigură materialele necesare pentru desfășurarea activităților iar prima ședință este gratuită! Activitațile sunt potrivite copiilor cu varste intre 4 și 14 ani.

About the Author